Sälja guld

Sälja guld har aldrig tidigare varit enklare än idag! Allt du behöver göra för att sälja guld är att ansöka om ett guldbrev här nedan så att du sedan kan skicka in guld till oss. Kom ihåg att guldet är försäkrat när det skickas med ett guldbrev.

Efter ansökan är ifylld skickar vi dig ett guldpaket som innehåller:

  • Instruktioner
  • Säkerhetspåse
  • Guldavtal + villkor
  • Rek. brev (förbetalt)
  Guldpaket
Lägg guldet i säkerhetspåsen och skicka det med med rekommenderat brev enligt angivna instruktioner.
 • Utbetalning sker inom 24 h efter att vi har tagit emot och värderat ditt guld!
 • Du kan följa vår arbetsprocess genom att logga in på mina sidor. Inloggningsuppgifter får du via e-post när ansökan är genomförd.


Om beställning

Guldbrev
Avgång
Postgång
Försäkring
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr

Ingen värderingsavgift tillkommer. » Se fullständiga villkor
checklist Så fungerar det
tele 08 - 12 00 28 20

Kampanjpriser

24 karat
20 karat
18 karat
14 karat
275 kr / gram
159 kr / gram
149 kr / gram
111 kr / gram

» Läs vår kampanj & ordinarie prislista
quest Vanliga frågor
letter kundtjanst@nordisktguld.se

Vi har högt guldpris

guldring

Vi har prisgaranti och erbjuder därmed ett högt guldpris!

Om det finns någon annan som betalar mer betalar vi ut mellanskillnaden. Gör som tusentals nöjda kunder redan har gjort. Beställ ett guldpaket i ansökningsformuläret så att du kan sälja guld redan idag!


Om du vill sälja guld till oss börjar du med att fylla i ansökan som bara tar några sekunder. När ansökan inkommit så går vi igenom alla detaljer i ansökan så att inget har blivit fel, nya kunder ringer vi ofta upp och hör om ni har några frågor samt förklarar tjänsten.

Därefter skickar vi hem ditt guldbrev till din folkbokföringsadress. När du tagit emot ditt guldbrev så följer du instruktionerna som medföljer, Signera guldavtalet och stoppa i det guld du vill sälja i säkerhetspåsen. Lägg allt i det medföljande rekommenderade brevet och skicka tillbaka det till oss. När detta är genomfört kommer du inse hur bekvämt och tryggt det är att sälja guld till Nordiskt guld!

När vi tagit emot det guld du vill sälja så värderas detta av erfarna guldvärderare. Därefter så betalar vi ut pengar till dig inom 24 timmar efter värdering. Vi erbjuder ett högt guldpris.

Att sälja guld till Nordiskt guld är säkert!

När du väljer att sälja guld till oss så kan du känna dig trygg med ditt guld, vi samarbetar med Posten och alla försändelser är helt försäkrade upp till 10 000 kr genom Nordiskt guld.

Vår målsättning är att alla kunder som väljer att sälja guld till Nordiskt guld ska bli nöjda! Vi har lanserat en nöjdkundsgaranti som innebär att om du inte är nöjd med oss av någon anledning så skickar vi tillbaka ditt guld till dig!

Vi vill skapa en bra affär för dig hos Nordiskt guld med vår prisgaranti! Vår prisgaranti innebär att om du hittar någon guldhandlare på Internet som betalar mer än vi så betalar vi ut mellanskillnaden! Varför vi kan betala så bra för allt guld vi köper har att göra med att vi inte har några dyra butiker på fina adresser samt att vi tagit bort alla mellanled. Att sälja guld till Nordiskt Guld är enkelt. Vi köper även trasigt guld.

Välkommen att ansöka redan idag, gör en bra affär du också!


Läs mer om att sälja guld:

Sälja skrotguld
Sälja begagnat guld
Sälja guld brosch
Sälja guldberlock
Sälja guldbricka
Sälja guldmynt
Sälja guldsmycken
Sälja guldörhängen
Sälja investeringsguld
Sälja tandguld
Sälja dentalguld
Sälja guld smycken
Sälja guldhalsband
Sälja guldkedja
Sälja guldklocka
Sälja guldtacka
Sälja trasigt guld
Guld köpes

Nordiskt Guld                     Telefon: 08 - 12 00 28 20       kundtjanst@nordisktguld.se             Org. nr. 556743-3460         Box 24237       104 51 Stockholm